POLEMICI CORDIALE CU EVELICS

Răspunsuri la “JOCUL DE-A VIATA SI DE-A MOARTEA”

 1. evelics spune:
  februarie 8, 2010 la 1:08 pm
  Fără(prea multe)comentarii.Este fotografia societătii românesti(pentrucă de lucruri bune nu se prea vorbeste),fotografie a acestui moment si,nefiind o optimistă,cred că pentru mult timp în continuare.Păcat,pentrucă acest,,mult timp,,va însemna probabil,,totdeauna,, pentru generatia din care fac parte. E.
 2. Nicolae Holban spune:
  februarie 10, 2010 la 12:46 pm
  AI DREPTATE, STIMATA EVELICS, GENERATIA NOASTRA NU VA APUCA TIMPURI MAI BUNE. DIN PACATE. DAR DACA NE RESEMNAM, DACA NE DAM BATUTI, IARTA-MA CA TI-O SPUN DIRECT, INSEAMNA CA NE MERITAM SOARTA.

  E O PROSTIE CE AFIRM ACUM, DOAR NU-MI INCHIPUI CA CELE SCRISE IN BLOGUL MEU L-AU FACUT PE EMIL BOC SA IA MASURI PENTRU A EMITE O ORDONANTA DE URGENTA IN LEGATURA CU ACESTE PLANTE ETNOBOTANICE, ADEVARATE OTRAVURI. SAU CAMERA DEPUTATILOR SA VOTEZE O HOTARARE IN ACEEASI DIRECTIE, DEZGROPAND UN PROIECT DE LEGE CARE ZACEA PRIN SERTARE, CINE STIE DE CAND. DAR INTERVENTIILE IN FORTA DIN ULTIMELE ZILE DIN TOATA MEDIA ROMANEASCA, AU FACUT SA SE MISTE CEVA. ASA DAR, SA NE PASTRAM OPTIMISMUL !

  CU RESPECT, Nicolae Holban

 3. evelics spune:
  februarie 10, 2010 la 1:46 pm
  Dacă nu murea nimeni,sau dacă acest lucru nu se afla,cum nu se află multe dintre consecintele aberatiilor care se pun în lege în zilele noastre sau functionează fără de lege ,nu se întâmpla exact nimic în legătură cu aceste droguri si consumatorii lor puteau continua să viseze linistiti. Dacă este necesară chiar si o singură moarte pentru a se forta intrarea într-o elementară normalitate, asta spune mai mult decât o pot face eu despre” viteza” cu care ne îndreptăm spre vremuri prielnice unui trai normal si decent. E.
 4. Nicolae Holban spune:
  februarie 10, 2010 la 4:25 pm
  IMI PERMIT SA RELATEZ O ANECDOTA CARE CIRCULA INAINTE CU MULTE DECENII. RADIO EREVAN ERA INTREBAT :”CE TREBUIE FACUT IN CAZUL UNUI ATAC NUCLEAR?” RAPUNS:” VA IMBRACATI IN CEARSAFURI ALBE SI VA INDREPTATI IN LINISTE, PENTRU A NU FACE PANICA, SPRE CEL MAI APROPIAT CIMINTIR” .

  SE PUTEA SPERA, IN ANII ACEEA, CA RAZBOIUL DINTRE URSS SI SUA VA PUTEA FI EVITAT , PANA IN CELE DIN URMA? SI IATA CA MINUNEA S-A PRODUS. RAZBOIUL RECE A LUAT SFARSIT, A CAZUT ZIDUL BERLINULUI, LUMEA A RASUFLAT USURATA.

  SE POATE CREDE CA ASTA S-A DATORAT NUMAI PREZENTEI PE SCENA POLITICA MONDIALA A UNUI GORBACOV SAU REAGAN? AU MURIT OAMENI- SI NU PUTINI- IN MULTE COLTURI ALE GLOBULUI, CHIAR SI IN TARA NOASTRA “MAMALIGA A EXPLODAT”, DIN PACATE LA NOI A FOST O REVOLUTIE SANGEROASA.

  PERICOLUL NUCLEAR N-A DISPARUT, SE AGITA SABIILE- ADICA RACHETELE PURTATOARE DE ARME ATOMICE- IN IRAN, IN COREEA DE NORD, CHIAR SI IN CEEA CE PAREA A FI PASNICA INDIE SI IN PAKISTAN.

  MORALA? SA NU STAM CU BRATELE INCRUCISATE SI SA ASTEPTAM DEZLANTUIREA CATACLISMULUI, SA NU NE PIERDEM NICIODATA SPERANTA, SA ACTIONAM FIECARE DUPA PUTERILE NOASTRE, UNIVERSUL N-A APARUT ODATA CU NOI SI NICI NU VA PIERI ODATA CU DISPARITIA NOASTRA. NOI, CEI VARSTNICI, SA NE BUCURAM DE FIECARE DIMINEATA CAND DESCHIDEM OCHII, SA NE GANDIM LA OAMENII DIN MULTE COLTURI DE LUME CARE TANJESC DUPA O COAJA DE PAINE SI UN PAHAR CU APA, PIERIND IN ZECI DE CONFLICTE ARMATE, STIUTE SI NESTIUTE.

  RECUNOSC, NU DE PUTINE ORI MA SIMT SI EU CUPRINS DE OBOSEALA, CHIAR SI DE TEAMA, CATI DIN GENERATIA MEA MAI SUNT AZI IN VIATA? CARNETUL MEU DE TELEFOANE E MAI DEGRABA UN OBIECT DE MUZEU.

  NU MA GANDESC LA ZIUA DE IERI NICI CU MANIE, NICI CU NOSTALGIE, MA GANDESC LA ZIUA DE AZI SI – DE CE NU?- SI LA ACEEA DE MAINE. NU STIM CAND NE NASTEM, UNDE NE NASTEM SI NICI CAT SI CUM VOI TRAI.

  DE CE SA NU SPERAM?

  Nicolae Holban


Anunțuri

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: