About

Reclame

Un răspuns to “About”

 1. FALIC H Says:

  Citesc cu placere si interes tamiculuibletele saptamanale ale amicului N.Holban,deoarece sunt ancorate la actualitatea cotidiana.
  Dar in cele ce urmeaza,sa ma refer concret la tableta „PANA CAND ”
  Printre alteleiziune am citit cu satisfactie si profundaq aprobare,remarca facuta asupra „limbajului violent,grosolan,jignitor ” al unui asa zis „ziarist”, care se mai si crede mare analist politic,ce se manifesta iresponsabil,seara de seara la o ora tarzie la un post de televiziune de prim rang.
  Intreb si eu :PANA CAND CNA va permite acest derapaj ?

  Nu pot sa fiu de acord insa cu semnatarul tabletei,atunci cant -INDIRECTi ii ia apararea D=lui A .Nastase.De unde esti atat de sigur ca a platit Termopanele? EU ZIC CA E MAI BINE sa lasam DNA sa_si faca datoria.

  Iar in privinta scandalului ‘presupuselor tranzactii oneroase cu privire la concesionarea unor perimetre din platoul continental al Marii Negre,cred ca s_a trecurat o inezactitate :
  Guvernul Stolojan nu a incheiat in 1992 nici un contract de concesiune ,ci un contract de prospectare a platoului,ia contractul de concesionare + exploatare a platoului a fost aprobat si semnat de catre guvernul Tariceanu in noiembrie 2008.
  Iata ca dupa ce guvernul Petru Groza la 4 februarie 1947,prin semnarea ‘”prococolului referitor la precizarea frontierei intre3 Romania si URSS „,cedeaza Insula Serpilor acestora,acxum dupa rasunatorul succes dela Haga,pierdem aproape in intregime „comoara wnwrgwtica a Marii Negre” prin semnatura D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: